Що таке кохання?
|
|
Malolieto4ka | Дата: Середа, 09.07.2008, 12:36 | Сообщение # 1 |
Queen _LuCky_PeOpLe_
| А як ви розумієте, що таке кохання?
|
|
| |
FeD | Дата: Середа, 09.07.2008, 14:13 | Сообщение # 2 |
Admin
Статус: Offline
Нагороди:
| Кожен це розуміє по своєму))) сорь за оффтоп і не в тєму)) я протсо незнав шо писати
|
|
| |
Malolieto4ka | Дата: Середа, 09.07.2008, 20:09 | Сообщение # 3 |
Queen _LuCky_PeOpLe_
| FeD, ну ну...будь чемний)) просто напиши що для тя кохання.... Для мене, наприклад, кохання - це щось хороше, що дає надію на життя, піднімає настрій, допомагає в здійсненні мрій... Кохана людина повинна бути поруч не лише в радості, але і підтримувати в складних ситуаціях...завжди бути поруч)
|
|
| |
FeD | Дата: Середа, 09.07.2008, 20:24 | Сообщение # 4 |
Admin
Нагороди:
| Quote (Malolieto4ka) Для мене, наприклад, кохання - це щось хороше, що дає надію на життя, піднімає настрій, допомагає в здійсненні мрій... Кохана людина повинна бути поруч не лише в радості, але і підтримувати в складних ситуаціях...завжди бути поруч) я приєднююсь до цих слів)))
|
|
| |
LYUBIK | Дата: Четвер, 10.07.2008, 23:10 | Сообщение # 5 |
АКтИВнИЙ
Нагороди:
| во: Кохання......дивно, яке малесеньке слово може містити у собі такий глибокий зміст.Як гармонійно можуть поєднуватись у ньому і радість і смуток, неймовірне окрилення і в той же час нестерпні муки.Як йому легко вдається піднести нас вище хмар, а вже за якусь мить воно може спопелити до тла. Інколи мені здається, що хтось просто грається з нами, вправно користуючись цією могутньою зброєю.Можливо й справді є такий собі Амур, і його стріли вправно влучають у людські серця.Тільки через його підстаркуватість, чи може не точну стрілецьку влучність, кохання буває нероздільним.А можливо це такий відвар, від якого сп"яніти повинні обидвоє, чи інфекція яка передається повітряно-капельним шляхом, але імунітет у деяких людей ну дуже вже сильний.Але як би там не було, "щасливий той, кого торкнулося це диво, нещасний хто кохання не пізнав..." або: Кохання Ivo Scopare Нам кохання вiтром Бог навiяв, Зорепадом почуттiв засiяв... Але вимостив нам шлях голками, там де шли ми босими ногами... * Не дає нам завжди разом бути, Нас розводить в рiзнi свiта кути. Не дає любитися до схочу... Не дає стомитися вiд ночi... * Я з тобою крилатий, як птиця, а без тебе - як пуста криниця... Як зi мною ти - все сяє наче. Як ти їдеш - небо зранку плаче...
|
|
| |
nikotini | Дата: П`ятниця, 11.07.2008, 22:57 | Сообщение # 6 |
КаПіТаН
Нагороди:
| кохання.. кохання.. багато філософів парили над цим питанням свої мудрі мозги і так нічого конектретного не сказали.. а для мене кохання - це вид почуття, дуже сильного почуття.. це не завжди можна пояснити словами, але в серці це дуже відчутно..
Heaven isn't heaven any more...
|
|
| |
Malolieto4ka | Дата: Субота, 12.07.2008, 22:16 | Сообщение # 7 |
Queen _LuCky_PeOpLe_
| nikotini, і ше один головний додаток до того: кохання має приносити радість, а не засмучувати і розчаровувати людей!
|
|
| |
Malolieto4ka | Дата: Неділя, 13.07.2008, 10:36 | Сообщение # 8 |
Queen _LuCky_PeOpLe_
| гг...згадала дитячий віршик: Любов - це чаша з ядом, покрита шоколадом))гг...в саму точку))
|
|
| |
nikotini | Дата: Понеділок, 14.07.2008, 12:56 | Сообщение # 9 |
КаПіТаН
Нагороди:
| ей.. може і не тре того кохання.. від нього самі муки, нашо так страждати??
|
|
| |
Malolieto4ka | Дата: Понеділок, 14.07.2008, 13:31 | Сообщение # 10 |
Queen _LuCky_PeOpLe_
| Quote (nikotini) ей.. може і не тре того кохання.. від нього самі муки, нашо так страждати?? хм...думка правильна...але чи так можливо?
|
|
| |
nikotini | Дата: Понеділок, 14.07.2008, 13:40 | Сообщение # 11 |
КаПіТаН
Нагороди:
| спитай fanzidona
|
|
| |
Malolieto4ka | Дата: Понеділок, 14.07.2008, 13:55 | Сообщение # 12 |
Queen _LuCky_PeOpLe_
| nikotini, спитаю) а він мені шось толкове скаже і порадить?
|
|
| |
nikotini | Дата: Понеділок, 14.07.2008, 22:42 | Сообщение # 13 |
КаПіТаН
Нагороди:
| Malolieto4ka, скаже забий і то буде його дуже мудра порада__)) а на рахунок кохання і тд ти сама бачила шо то і як то.. такщо тобі рішати..
|
|
| |
Malolieto4ka | Дата: Вівторок, 15.07.2008, 12:58 | Сообщение # 14 |
Queen _LuCky_PeOpLe_
| Quote (nikotini) такщо тобі рішати.. шо рішати? я ніц не маю рішати)) Я собі живу і насолоджуюсь життям)))
|
|
| |
Leo | Дата: Вівторок, 15.07.2008, 23:13 | Сообщение # 15 |
ПрОдВиНуТий
Нагороди:
| кохання...мммм...це велике почуття...короче якась х-ня)))
|
|
| |